Nieuws

 • maart 07, 2019
  Voel jij... Je aangetrokken tot de engelen energie? dat er meer is tussen hemel en aarde? Wil jij... De wijsheid van de engelen leren gebruiken? Meer liefde en zachtheid in je leven ervaren? Leren hoe je met de engelen kunt samenwerken? Dan is de driedaagse engelen cursus echt iets voor jou. In deze cursus leer je hoe je contact kunt maken met deze wezens der liefde en leer je hoe je de kracht van de engelen kunt inzetten in je dagelijkse leven. Deze driedaagse cursus vind 1x per maand plaats om de stof goed in te laten werken. Datums zijn: Vrijdag 26 April Vrijdag 31 Mei Vrijdag 28 Juni Deze magische cursus is al te volgen voor de introductie prijs van: € 199,00 (incl. btw). Hiervoor ontvang je, - lesmateriaal - koffie/thee - meditaties op geluidsbestand - seleniet steen - contact bij vragen tussendoor - en een certificaat van deelname - Handgemaakt afgestemd engeltje om bij je te dragen.
 • maart 07, 2019
  Binnenkort start de workshop kindercoaching gegeven door Marianne. Begeleiding hoogsensitieve kinderen en ouders. Binnenkort start Marianne hier bij Avalon met 4 workshops voor kinderen (samen met een ouderdeel) die hoogsensitief zijn. Wat zien en voelen deze kinderen, hoe kunnen ze zich beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, en nog veel meer.... Maar ook kinderen in een rouwverwerkingsproces, gesloten kinderen, kinderen die vaak gepest worden of zulke die weinig zelfvertrouwen hebben, zijn met een bijzondere opgave hier op aarde gekomen en doorlopen hierdoor een individueel traject, welke meestal zeer moeizaam is. En precies hier zou Marianne deze kinderen graag samen met hun ouders willen begeleiden op hun weg naar eerbied, begrip en vertrouwen. Het verbinden van kinderen en ouders met hun eigen wijsheid. Dit doet Marianne door middel van creatieve oplossingen, het werken met klank- en tastelementen, zand en water, zeer mooie engelen-kaarten en nog veel meer. Een mooie, spannende en leerrijke workshop die ouders en kinderen weer liefdevol met elkaar verbinden... Voor een fijne en ontspannende sfeer tijdens de workshop is het belangrijk dat we met een kleine groep zijn. Dit zorgt voor vertrouwen bij de kinderen. Maximaal 8 deelnemers per workshop: 4 kinderen (5-10 jaar) + 4 ouderdelen. Kosten: 35 euro per ouder/kind paar.
 • november 30, 2018
  Op 24 december, Kerstavond, is de winkel geopend van 10-16 uur!
 • november 30, 2018
  Op 26 december, 2e Kerstdag, is de winkel geopend van 12-17 uur!
 • november 30, 2018
  Op 25 december, 1e Kerstdag, is de winkel gesloten!
 • november 30, 2018
  Op 25 december, 1e Kerstdag, is de winkel gesloten!
 • oktober 26, 2018
  Alle dinsdagen in november en december is Avalon Roermond extra geopend!
 • maart 09, 2017
  Soms kom je er alleen niet meer uit en heb je behoefte aan een luisterend oor, een uitlaadklep of advies. Een kaartconsult kan hierbij de nodige inzichten bieden. Margaux heeft hierin jarenlange ervaring en is ze gespecialiseerd in het aanvoelen van gevoelens en emoties.Ze geeft Cursus kaartleggen in 4 lesdagen van 4 uur € 180.00 Hier worden de Lenormandkaarten voor gebruikt. Ook is het mogelijk om met haar eigen ontwikkelde ( in samenwerking met haar gidsen ) emotiekaarten een cursus te volgen.Ook dit betreft 4 lesdagen van 4 uur . Dit is inclusief werkmap en kaarten. € 205.00 De datums zijn al bekend. Zie de volledige agenda.