Ieder mens heeft het vermogen om van alles 'op te pikken' van anderen en van de Spirituele Wereld, al sta je daar niet vaak bij stil. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... Misschien herken je het wel! De een is er gevoeliger voor dan de ander, maar net als bijvoorbeeld zingen en zwemmen kan iedereen de basisbeginselen leren. Als je maar weet waar je op moet letten! Aan het einde van de cursus kan je onderscheid maken tussen jouw energie en die van een ander, iets vertellen over een ander via diens aura en een contact maken met de Spirituele Wereld.

In deze cursus van zes dagdelen ga je het volgende leren:
- herkennen wat jouw aangeboren talent (helderhorend, -ziend, -voelend, -wetend) is, en hiermee te werken.
- hoe je de energie, de aura van andere personen kunt zien, voelen en interpreteren, en hoe je je daar juist voor af kunt sluiten als je tevéél oppikt van anderen.
- hoe je je mentaal kunt openstellen voor de energie van de Spirituele Wereld en die energie leren interpreteren.
- psychometreren, d.w.z. energie van een ander voelen en interpreteren aan de hand van een voorwerp.
- je gaat werken aan je spirituele ontwikkeling om zo de frequentie van je eigen energie te verhogen, waardoor het werken met de energievan anderen en met die van de Spirituele Wereld makkelijker wordt.

De cursus is inclusief een uitgebreide reader, koffie en thee.

Lesdata: 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november en 5 december van 13:15 tot 16:45 uur.

De cursus wordt gegeven voor Christi. Zij is medium, healer en motivator. Christi is opgeleid aan de Academie voor Mediumschap en volgt bijscholingen o.a. aan de Arthur Findlay College in Engeland. Zij heeft een eigen mediumpraktijk en geef tevens workshops en cursussen. Voor meer informatie: www.spitritueel-zijn.nl, info@spiritueel-zijn.nl en 0651631091

€ 180