Korte consulten / Circle of Awareness / Metamorfose-massage

Korte energetische consulten: 30 min. – €15,-

Circle of Awareness: We zitten in een kring……., we mediteren……., en daarna zal de middag op een steeds wisselende manier ingevuld worden, afhankelijk van de groepssamenstelling en groepsgrootte.

  • Inzicht krijgen in datgene waar jij nu persoonlijk mee te maken hebt, waar je mee worstelt, waar je tegenaan loopt. (vaak is dat ook een groeps en/of collectief thema),
  • Helende transmissies, die je chakra’s en lichtlichamen openen en zuiveren. Blokkades zullen voelbaar verdwijnen.
  • Het gebruik van verschillende soorten inzichtkaarten, Licht Wesen kaarten.

Alles wat op zo’n middag aan de orde komt zorgt in ieder geval voor meer Awareness, ofwel bezinning, bewustwording:

Een ‘Circle of Awareness’. Tijd: 13.00-15.00 uur. Kosten: € 16,00 (verassend inspirerend voor met je collega's , vrienden/vriendinnen, familie ) Leer jezelf en elkaar nog beter kennen )

Metamorfose massage

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder

Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent.

Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.

Een liefdevolle aanraking – zonder oordeel en zonder verwachtingen – langs de reflexzônes van de wervelkolom op de voeten en handen en banen op het hoofd, kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn..

Voor wie is metamorfose massage geschikt?

Metamorfose massage is geschikt voor iedereen die graag de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren. Er zijn geen contra-indicaties

Voor mensen die in een veranderingsproces zitten, zoals verandering in de thuissituatie, echtscheiding, problemen op school, werk, ziekte of rouwproces kan metamorfose massage ondersteunend zijn.

Metamorfose massage wordt veel toegepast bij kinderen met het Downsyndroom, ADHD en autistische kinderen. Deze behandeling is een niet-opdringerige vorm van communicatie en helpt hen tot rust te komen.

Metamorfosemassage is ook geschikt voor mensen die een diepe innerlijke verandering in gang willen zetten, omdat ze het idee hebben stil te staan, op de verkeerde weg te zitten of nog niet te zijn, wie ze (kunnen) zijn…

En niet in de laatste plaats is metamorfose massage geschikt voor iedereen die zin heeft in een heerlijke, diep ontspannende behandeling!!

Speciale kennismakings-actie bij Avalon: € 25,00 (30-40 minuten)