Encaustic Art

Door zelf een mooie bijenwas tekening te maken komen er verborgen boodschappen in tevoorschijn.De tekening wordt ingevoeld en uitgelezen door Patricia en de boodschappen worden vertaald en geven inzicht. Zeer verrassend!

Cursus intuïtieve ontwikkeling ‘ontdek je kracht’

In deze cursus die verdeeld is in zeven lesdagen gaan we een reis maken door de helende kracht en wijsheid van de chakra’s. Je gaat werken met je intuïtie en je creativiteit. Je treedt in contact met je ware zelf en gaat van daaruit expressie geven aan je zijnsbeleving. Verschillende creatieve intuïtieve technieken zullen aan bod komen zoals het werken met klei, mixed media, verf, het maken van een dromenvanger en werken met pastelkrijtjes. Maar ook theoretische basiskennis van de chakra’s worden in elke les behandeld. Ook zullen er verschillende werkmethodes aangereikt worden,. zoals het werken vanuit je energetisch lichaamsbewustzijn, mediatief en intuïtief .Dit om je te laten ervaren en te ontdekken wat het beste bij je past en vanuit welk kanaal je creativiteit het beste stroomt. Door creativiteit en de helende kracht van de chakra’s toe te laten in je leven, en er bewust mee om te gaan,zal er een bewustwording op gang komen en zul je sneller verbanden kunnen leggen in situaties waarin je terechtkomt, symbolen herkennen en de verborgen kracht van kleuren toe kunnen passen. Wat bijdraagt aan een meer creatiever en vervuld leven. Ervaring is niet nodig, want alles wat je zelf creëert is uniek en intuïtief gemaakt waardoor je eigen persoonlijkheid weerspiegeld word.

Aan elke lesdag is een thema verbonden wat aansluit bij het desbetreffende chakra, alle chakra’s komen aan bod en deze zullen wij uitgebreid gaan behandelen en bestuderen. De les zal bestaan uit twee dagdelen o.a. ’s morgens intuïtief en creatief bezig zijn en ’s middags theoretische kennis over het desbetreffende thema. Ook zal elke les bestaan uit twee meditaties, te weten een grondingsmeditatie aan het begin van de lesdag om goed geaard van start te kunnen gaan, en een meditatie die aansluit op het thema van die dag.

Wat leer je allemaal: chakra kennis, mediteren en visualiseren, kleuren psychologie, basis kennis edelstenen, symbool betekenissen, healing en reading technieken, jezelf energetisch beter te beschermen, en beter in verbinding komen te staan met je ware bron.

Les data’s zijn: Zaterdag 27 augustus, 17 september, 8 oktober, 22 oktober, 12 november, 26 november en 10 december. Aanvang: 10.30 uur tot 16.30 uur. Deze cursus bedraagt €345,00 incl. alle materialen. Diverse betalingsmogelijkheden. Voor meer informatie zie ook www.happy-nez.nl