Engelen consulten

Maaike Kerstens is energetisch genezeres en auteur van boeken en kaartspellen over engelen en aartsengelen. Zij werkt met deze positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld, waardoor ze een spreekbuis is om mensen te helpen uit hun problemen te komen. Haar ervaringen en de engelen hebben Maaike tot diepere inzichten gebracht op het gebied van heelwording en genezing.

Tijdens een ‘Engelen consult’ legt Maaike contact met jouw (bescherm)engelen, waarbij zij ook met haar eigen ontworpen engelenkaarten werkt. Gedurende het kaartleggen krijgt ze boodschappen door die altijd liefdevol en opbouwend van aard zijn en advies geven inzake persoonlijke kwesties. Tevens ontvang je de naam van jouw beschermengel en de aartsengel die al vanaf de geboorte bij je aanwezig zijn, inclusief een zogeheten ‘helende aanroeping’ die je thuis kunt gebruiken om de engelen bewust uit te nodigen in je bestaan, zodat je ondersteuning ontvangt bij datgene wat je op dat moment negatief bezighoudt.

Bij Avalon geeft Maaike een Engelen consult voor een speciale prijs van € 15,00 voor gemiddeld 30 minuten, zodat het voor iedereen mogelijk is om de heldere boodschappen van de engelen te ontvangen.

Ook kun je een afspraak maken om bij Avalon een ‘Engelen healing’ te ondergaan, het tarief is € 30,00 voor 1 uur healing consult. Meer hierover kun je lezen op haar website: http://www.maaikekerstens.nl/index.php/healings

Maaike is tevens een gediplomeerd kleurenpuncturist. Kleurenpunctuur is een bewezen effectieve kleur- en lichttherapie voor een optimaal welzijn. De behandeling gebeurt met een speciale lichtpen met gekleurd licht en speciaal geslepen kristal-glasstaafjes. Kleurenpunctuur is volledig pijnloos en bruikbaar tegen uiteenlopende klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, rugklachten, depressie, concentratieproblemen, stress, burn-out, pijn en gebrek aan energie. Een kleurenpunctuur behandeling bedraagt € 50,00 voor ongeveer 1 uur.