KLANKSCHALEN

Klankschalen: de oeroude spirituele kunst en wetenschap van innerlijke transformatie door geluid en klank. Mediteren op klanken is een universele weg, welke voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is. Onafhankelijk van religieuze overtuiging of spirituele richting

De klankschalen van Avalon bestaan uit een mengsel van zeven metalen (koper, zink, tin, ijzer, lood, goud en zilveren) en worden in een oven omgesmolten. Het vloeibare materiaal wordt in diverse gietvormen uitgegoten, waardoor er ronde platen ontstaan van verschillende diktes en afmetingen.

Na precieze meting en indeling van deze platen naar gewicht en vorm van de schalen worden ze door een groep van ervaren ambachtslieden stuk voor stuk in de gewenste vorm gehamerd tegen een halfronde houten ondergrond. Handgeslagen klankschalen zijn stuk voor stuk uniek en verschillend in grootte, vorm, maar ook in klank. Door een zeer nauwkeurige afwerking produceren ze een zeer zuivere toon en boventoon.

Avalon heeft een uitgebreide voorraad aan klankschalen die afkomstig zijn uit Nepal, Tibet en India. In de aparte klankschalen ruimte kunnen ze ongestoord worden uitgeprobeerd. Bij elke klankschaal hoort een (gratis) houten aanstrijkstok.

U kunt ook diverse boeken vinden over klankschalen in onze boekenruimte. Dit van auteurs als Peter Hess en Eva Rudy Jansen. Alle esoterische stromingen zijn vertegenwoordigd in de uitgebreide boekencollectie. Van Boeddhisme tot Sjamanisme en van karma tot kristallen. Schrijvers als Doreen Virtue, Tolle, Beerlandt, Louise Hay, Krishnamurti en de Dalai Lama maken deel uit van de collectie boeken bij Avalon. Ook hebben we verschillenden engelenboeken.

Naast recente titels bestaat ons assortiment ook uit een uitgebreide collectie kaarten en spellen. Denk dan aan engelenkaarten, tarotkaarten, orakelkaarten, Moeder Aarde kaarten en nog veel meer. Iets niet op voorraad? Wij kunnen het voor u bestellen en enkele dagen later heeft u het in huis!